Slide background

Werken bij Auto Mertens

Auto Mertens is een universeel garagebedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. De autogarage werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In het unieke serviceconcept staat het leveren van landelijke Topservice centraal. Marchel Mertens en Jeroen Geurts vertellen u graag meer over het ontstaan.

Over Auto Mertens

Auto Mertens zag het levenslicht in de privégarage van Marchel’s vader Theo Mertens. Hij was destijds zelf actief bij Volkswagen in Eindhoven. Thuis had hij een compleet ingerichte werkplaats. Jeroen was toen al betrokken, in eerste instantie als stagiair. In diezelfde periode werd ook een nieuw pand gezet op het industrieterrein in Bakel. De plek waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. Marchel en Jeroen bleken een goede match te zijn als het gaat om normen, waarden, strategie en organiseren. In het nieuwe pand kreeg Jeroen dan ook al vrij snel een organiserende rol.

Lees meer

Onze vacatures

Vacature Auto technicus Gemert - Fintan Hermens-600x200

Autotechnicus vestiging gemert

Van een onderhoudsbeurt aan een Audi Q7 tot het vervangen van de koppeling van een Mercedes-Benz Sprinter. Werken bij een autobedrijf met een divers werkaanbod en leuke collega’s?

Ton 1

JUNIOR SCHADE MANAGER/CALCULATOR

Ben jij een alleskunner met een passie voor auto‚Äôs? Bezit je een gezonde dosis interesse in techniek en auto’s, en ben je klaar voor een functie met veel verantwoordelijkheid? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zoeken een enthousiaste Junior Schade Manager die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan ons team en een sleutelrol kunt spelen in het mobiel houden van onze klanten.

Vacature bbl leerling autotechniek - Eloy Huijbrechts-600x200

BBL LEERLING AUTOTECHNIEK

Werkend leren samen met andere leerlingen en onze ervaren leermeesters? Werken met je eigen gereedschapskist en professionele apparatuur? Bij Auto Mertens zorgen we ervoor dat je al snel zelfstandig aan de slag kunt, dat is wél zo motiverend!

Vacature Auto technicus Bakel - Daemian van Kessel-600x200

AUTOTECHNICUS VESTIGING BAKEL

Bijspringen tijdens een pechgeval, auto’s demonteren voor schadeherstel en een diagnose stellen bij een storing. Geen dag is hetzelfde bij onze collega’s in Bakel. Werken bij een autobedrijf met een divers werkaanbod?

Vacature bol leerling verkoper - Jeroen juul AM-600x200

BOL-LEERLING AUTOVERKOPER

Volg jij een opleiding tot autoverkoper? En wil je dit vak leren van échte professionals? Bij Auto Mertens zijn we op zoek naar BOL-leerlingen die ons team willen versterken.

Vacature Chauffeur - Pechhulp Atego-600x200

CHAUFFEUR OP OPROEPBASIS

Zelf je werktijden en werkdagen bepalen? Bijverdienen wanneer het jou uitkomt? Solliciteer als chauffeur bij Auto Mertens!

solicitatie proces

heb je nog vragen?

Is er nog iets onduidelijk of wil je meer inhoudelijke informatie over een vacature, het bedrijf of het solicitatieproces? Aarzel niet en neem contact op met Ries, hij weet antwoord op al je vragen. Tot gauw!

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons