Schadeherstel

Schadeherstel

Schadeherstel bij Auto mertens

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig is autoschade in de meeste gevallen eenvoudig en snel te verhelpen. Variƫrend van parkeerschade tot grote schade aan de carrosserie, geen enkele klus is te groot voor ons. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om u weer op een snelle en verantwoorde manier op de weg te krijgen. Wij verzorgen de verdere schadeafhandeling van A tot Z.

Schadeherstel voor verzekerings- en leasemaatschappijen

Rijdt u schade aan uw auto en is deze gedekt, dan neemt de verzekeraar de afwikkeling graag uit handen. Als gevolg mag u niet naar een willekeurig schadeherstelbedrijf. Dit noemen we schadesturing. Wanneer u de schade toch bij uw vertrouwde autobedrijf wilt laten herstellen krijgt u in enkele gevallen een eigen risico doorbelast. Wij zijn van mening dat wij u de beste service kunnen bieden tijdens het schadeherstel, daarom vergoeden wij het eigen risico dat u van de verzekeringsmaatschappij krijgt doorbelast. Op deze manier kunt u terecht bij uw vertrouwde autobedrijf. Wij nemen vervolgens de verdere schadeafhandeling voor u uit handen.

 

Heeft u schade aan uw leaseauto? Ook dan kunnen wij u helpen. We hebben met steeds meer leasemaatschappijen een overeenkomst voor het schadeherstel zodat wij u ook hierbij van dienst kunnen zijn. Benieuwd of u de schade aan uw leaseauto bij ons kunt laten herstellen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Naast het reguliere schadeherstel kunt u ook een afspraak maken voor onderstaande zaken:

6EWP5787

Ruitschade


Heeft u een ster of barst in de voorruit? Een ster in de voorruit is niet alleen storend tijdens het rijden maar kan uiteindelijk een barst worden. Bij grote temperatuurverschillen is de kans groter dat een klein sterretje zich ontwikkelt tot een grote barst in uw voorruit. Daarbij is een sterretje vaak makkelijker te repareren. Daarom adviseren wij om niet te lang met een ster in uw voorruit rond te rijden maar op korte termijn een afspraak te maken voor herstel.

5.2 - Spotrepair

Uitdeuken zonder spuiten (restylen)


Heeft u kleine deukjes in uw auto? Uitdeuken zonder spuiten is een uitstekende manier om deze kleine deuken weg te laten werken. Het voordeel hiervan is dat de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden, waardoor de kosten voor u lager uitvallen. Belangrijke voorwaarden voor uitdeuken zonder spuiten is dat de lak niet beschadigd is en de deuk niet al te groot is.

6EWP0546

Koplamp Herstel


Zijn uw koplampen dof? Wij kunnen uw koplampen vakkundig herstellen, waarna ze weer als nieuw zijn. Met heldere koplampen heeft u meer zicht in het donker en zijn uw koplampen weer in orde voor de APK.

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons