wagenparkbeheer

WAGENPARKBEHEER

Auto mertens, Mobiliteitspartner voor de zakelijke markt

Auto Mertens is uw mobiliteitspartner en voorziet in het onderhoud, schadeherstel en de pechhulp van uw wagenpark bestaande uit personen- en bedrijfswagens. Ook voor zowel de operationele als de strategische vraagstukken rondom het beheer van uw wagenpark bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zorgen we voor snelle en flexibele oplossingen voor tijdelijke mobiliteit met onze verhuurvloot.

6.1 - Onderhoud Wagenpark

Onderhoud wagenpark: uniek serviceconcept!


Stilstand is achteruitgang. Vandaar dat het voor ondernemers of wagenparkbeheerders van groot belang is om stilstand, vanwege reparatie en onderhoud aan voertuigen, te voorkomen. Ontdek het unieke serviceconcept van Auto Mertens voor de zakelijke markt. We combineren onze gratis landelijke haal- en brengservice met gepast vervangend vervoer.

6.2 - Schadeherstel Wagenpark

Schadeherstel wagenpark: snelle schadeafhandeling


Een korte doorlooptijd is bij schadeherstel uiteraard erg belangrijk. Auto Mertens biedt daarnaast ook gepast vervangend vervoer aan om de tijd te overbruggen. In de meeste gevallen is een voertuig namelijk meerdere dagen niet inzetbaar. Om stilstand te voorkomen zetten wij passende personen- of bedrijfswagens in. We hebben voor zakelijke klanten daarnaast de carrosseriedelen in de juiste configuratie op voorraad liggen.

6.3 - Zakelijke Mobiliteitsconcept

Zakelijk mobiliteitsconcept Auto Mertens


We ontwikkelden een aantal speciale services, gericht op de zakelijke markt. Zo voeren we pechhulp uit met onze eigen voertuigen om een snelle en klant specifieke oplossing te bieden. Daarnaast beschikken we over een schadeportal waarin wagenparkbeheerders en afdelingsmanagers gemakkelijk schades kunnen aanmelden.

Stilstand van uw medewerkers beperken?

Wij gaan graag de uitdaging aan.

Laat uw gegevens achter en onze accountmanager neemt contact met u op voor het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat zeggen onze klanten

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons