fbpx
Bakel:     0492-340765
Ma-vrij:    8:00-18:00
Za:           8:00-12:30
Gemert:   0492-341006
Ma-vrij:    8:00-17:30
Wo:          8:00-21:00
Za:           8:00-12:30
Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Referenties
Benieuwd naar onze referenties? Lees hier hoe onze klanten ons beoordelen. Veel dank aan alle bedrijven die voor Auto Mertens kiezen. Wij nemen met veel plezier uw mobiliteitszorg uit handen.
'Als uitzondering, wil ik je graag wijzen op Jeroen Geurts'

Gelukkig zijn er ook nog uitzonderingen, autoverkopers die wel begrijpen dat het draait om de klant met zijn specifieke wensen en behoeften. Het (ver)kopen van een auto via het www lijkt voordelig, maar het kan ook vaak op een (financiële) teleurtstelling uitdraaien, de bekende kat in de zak. Niet iedereen is voldoende technisch onderlegd om de kwaliteit van een auto te beoordelen. Ik ben graag neutraal, maar als uitzondering wil ik je graag wijzen op Jeroen Geurts van Auto Mertens bv (www.automertens.nl). Hij heeft mij super geholpen.

'Auto Mertens is een goed voorbeeld van goede service en flexibiliteit'

Voor Dorel Europe is het van belang dat leveranciers een goede service leveren en flexibel zijn. Auto Mertens is hier een goed voorbeeld van; wanneer wij hen nodig hebben staan ze voor ons klaar. Alle onderhoud en reparaties van een gedeelte van ons Nederlands wagenpark wordt door hen verzorgd. Dorel Europe is een toonaangevend bedrijf voor baby- en kinderartikelen, en heeft de merken Maxi-Cosi, Bébé Confort, Quinny, Safety 1st en Baby Art in haar portfolio. Veiligheid en kwaliteit staan centraal in ons bedrijf, en dit zoeken wij ook in onze leveranciers. Auto Mertens voldoet hieraan en ontzorgt ons; neem bijvoorbeeld de gratis haal- en brengservice. Dat stellen wij erg op prijs.

'Een terugkoppeling van Mertens wat de reparatie inhoudt en of wij daarmee akkoord gaan'

Het wagenpark van Cargo wheels bestaat uit diverse typen en merken auto’s. Voorheen werden deze auto’s gerepareerd door verschillende, bij het merk toebehorende, garagebedrijven. Bij Auto Mertens kunnen wij terecht met alle merken auto’s en hebben maar één aanspreekpunt. Voordat er gerepareerd gaat worden krijgen wij een terugkoppeling van Mertens wat de reparatie inhoudt en of wij daarmee akkoord gaan. Het ophalen en terugbrengen is een extra service van Mertens die wij zeer waarderen.

'Bij Auto Mertens kan ik terecht met alle merken auto’s'

Het wagenpark van Fashionwheels bestaat uit diverse typen en merken auto’s. Voorheen werden deze auto’s gerepareerd door verschillende, bij het merk toebehorende, garagebedrijven. Bij Auto Mertens kunnen wij terecht met alle merken auto’s en hebben maar één aanspreekpunt. Voordat er gerepareerd gaat worden krijgen wij een terugkoppeling van Mertens wat de reparatie inhoudt en of wij daarmee akkoord gaan. Het ophalen en terugbrengen is een extra service van Mertens die wij zeer waarderen.

'De dingen gebeuren zoals die moeten gebeuren'

Ze zijn er als je ze nodig hebt. De bedrijfsauto’s en mijn privéauto die ik gebruik voor mijn zonweringsreparatiebedrijf worden onderhouden door Auto Mertens. Ik heb geen zorgen meer voor mijn wagenpark. De samenwerking verloopt zoals het hoort te gaan en de service is daarbij ook zoals het hoort. Ik verwacht immers dat dingen gebeuren zoals ze moeten gebeuren en in mijn ogen gebeurt dat bij Auto Mertens.

'Goed, beter, best'

Goed, beter, best, anders zou ik het niet omschrijven, dus daarmee klaar. Bij Auto Mertens lossen ze de dingen netjes op en ik moet daar gelukkig nooit lang op wachten. Voor mijn stucadoorsbedrijf is het van essentieel belang dat mijn wagens goed rijden en dat ik zodoende op tijd bij mijn klanten kan zijn. Betreffende dit belang staat Auto Mertens altijd vlug voor mij klaar om mijn bussen en auto te onderhouden.

'Mobiliteit staat centraal'

Door mobiliteit centraal te stellen heeft Auto Mertens een duidelijke toegevoegde waarde voor onze onderneming. Een warme aanbeveling voor particulier en ondernemer.

'Marchel en zijn team staan altijd direct voor je klaar'

Wij hebben al jaren regelmatig te doen met Auto Mertens. Afspraken worden nagekomen en het tarief is meer dan billijk. Marchel en zijn team staat altijd direct voor je klaar, vooral als er iets onverwacht gebeurt en je snel hulp nodig hebt.

'Zetten zich samen in om het regionale ondernemerschap te ondersteunen'

Auto Mertens is een goede collega van ons. Wij als schadebedrijf vullen Auto Mertens goed aan qua schades en zij ons eveneens. ABS Schadeherstel Bedrijf Van Houtert zit in hetzelfde dorp als Auto Mertens Gemert en zetten zich samen in om het regionale ondernemerschap te ondersteunen. Dat geeft mij een goed gevoel.

De samenwerking verloopt goed. In een paar woorden samenvattend zou ik het positief, spontaan, betrouwbaar en eerlijk willen noemen. De relatie tussen het ‘wel willen’ en het ‘niet willen’ wordt zodoende goed gelegd.

'Een warme aanbeveling voor particulier en ondernemer'

Door mobiliteit centraal te stellen heeft Auto Mertens een duidelijke toegevoegde waarde voor onze onderneming. Een warme aanbeveling voor particulier en ondernemer!

'Komen met goede, passende oplossingen'

Goede service en altijd bereid om ons bedrijf op een juiste manier te ondersteunen. Ze komen met goede oplossingen en ze beheren het onderhoud van onze lease-auto’s op een professionele wijze.

'De zorgen die ik heb met betrekking tot mijn auto worden bij Auto Mertens voor lief genomen'

Auto Mertens heeft in mijn ogen gewoon kennis van zaken. Ze zijn wel prijzig, maar waar voor je geld krijg je er zeker. Snel, betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na, zo zou ik Auto Mertens typeren.

De zorgen die ik heb met betrekking tot mijn auto worden voor lief genomen door Auto Mertens. Ze laten op tijd iets weten als er weer een beurtje moet worden voldaan en houden mij daarin als klant betrokken. Ook de locatie is natuurlijk voor ons van belang: als naast elkaar liggende loodsen zoek je elkaar immers op. Eveneens heb ik goed contact met Marchel wat de bedrijfsrelatie tussen Frans Sigmans B.V. en Auto Mertens alleen maar bevorderd. Hij heeft verstand van zaken en dat is voor ons tweewielersbedrijf belangrijk.

Bij Frans Sigmans laten we echter niet altijd onze auto’s bij Auto Mertens onderhouden. Wij proberen namelijk ook andere bedrijven de kansen te geven om te kunnen groeien. Wij proberen iedereen een handje te helpen.

'Dankzij de werkhoogte en de gespecialiseerde uitrusting altijd uitmuntende service'

Harting-Bank besteedt een groot deel van het technisch wagenparkbeheer uit aan Auto Mertens. Dat is bijzonder, aangezien sommige auto’s daarvoor een afstand van ruim 100km moeten overbruggen.

Harting-Bank  legt uit: “Het zit ‘m in het totaalplaatje voor de Regio Zuid. Er zijn maar weinig bedrijven die universeel zijn en dus alle merken en typen auto’s kunnen onderhouden. Bij Mertens kan ik, ook dankzij de werkhoogte en de gespecialiseerde uitrusting van de werkplaats, terecht met al mijn bedrijfsauto’s van Ligtvoet en enkele andere bedrijven van Harting-Bank. Bovendien is de combinatie van diensten, met haal- en brengservice en pechhulp, uniek te noemen. Daarnaast geven de hoeveelheid aan informatie en de open communicatie vertrouwen en rust. Met een wagenpark van onze omvang, is dat erg belangrijk”.

'Mijn wagenpark wordt geheel ontzorgd'

Prima. In één woord prima. Auto Mertens weet namelijk wat ik wil: veilige en betrouwbare wagens voor mijn chauffeurs. Zodoende dienen mijn wagens motorisch en mechanisch gewoonweg veilig te zijn en dat realiseert Auto Mertens voor mij. Wat ik ook goed vind is dat er bij mij geïnformeerd wordt over grote en dure reparaties, maar omdat voor mij de veiligheid altijd voorop  blijft  staan en ik weet dat ik het werk in goede afgeef, laat ik het altijd repareren bij Auto Mertens. Daarnaast, wanneer nodig, regelt Auto Mertens dat er een reserve auto klaar staat als ik er over geen beschik. Wij hebben in samenspraak daar afspraken over gemaakt en Auto Mertens komt die goed na. Ten slotte worden mijn auto’s, waar ik of mijn chauffeurs ook maar gestrand zijn, gerepareerd of opgehaald, dat doen ze zelfs in België. Mijn wagenpark wordt geheel ontzorgd door Auto Mertens en zij doen dat dermate goed, dat ik zelfs potentiële klanten naar hun doorverwijs.

'Auto Mertens komt haar afspraken goed na'

Prima. In één woord prima. Auto Mertens weet namelijk wat ik wil: veilige en betrouwbare wagens voor mijn chauffeurs. Zodoende dienen mijn wagens motorisch en mechanisch gewoonweg veilig te zijn en dat realiseert Auto Mertens voor mij. Wat ik ook goed vind is dat er bij mij geïnformeerd wordt over grote en dure reparaties, maar omdat voor mij de veiligheid altijd voorop  blijft  staan en ik weet dat ik het werk in goede afgeef, laat ik het altijd repareren bij Auto Mertens. Daarnaast, wanneer nodig, regelt Auto Mertens dat er een reserve auto klaar staat als ik er over geen beschik. Wij hebben in samenspraak daar afspraken over gemaakt en Auto Mertens komt die goed na. Ten slotte worden mijn auto’s, waar ik of mijn chauffeurs ook maar gestrand zijn, gerepareerd of opgehaald, dat doen ze zelfs in België. Mijn wagenpark wordt geheel ontzorgd door Auto Mertens en zij doen dat dermate goed, dat ik zelfs potentiële klanten naar hen doorverwijs.

'Hierin is Auto Mertens betrouwbaar'

Auto Mertens en wij werken samen. Onze relatie is een echte ‘en-en’ relatie. Zij doen iets voor ons en wij doen iets voor hen. Hierin is Auto Mertens betrouwbaar en goed en dat proberen wij dan ook wederzijds te zijn. Hetgeen zo te horen al tijden goed gaat. De samenwerking is prettig en verloopt zonder strubbelingen. Echt een fijn bedrijf.

'Perfect geregeld'

Toen ik mijn auto heel spontaan op een dag verkocht had kwam ik ineens zonder vervoer te zitten, aangezien ik nog geen nieuwe auto had gekocht. De volgende dag stond er een huurauto voor me klaar. Perfect geregeld en voor mij een fijne overbrugging. Ik hoefde namelijk niet direct met haast een nieuwe auto te kopen en dat bevorderde het aankooptraject alleen maar.

'Indien nodig regelen ze vervangend vervoer voor mij'

Auto Mertens is gewoon heel dichtbij voor ons. Hierdoor zijn wij, als de auto’s gemaakt moeten worden, onze auto’s nooit lang kwijt. Een bijkomend voordeel daarbij is dat Auto Mertens alle merken auto’s kan en mag maken en dat is handig als interieurbedrijf met vier verschillende type en merk auto’s. Ik mag zeker niet klagen met Auto Mertens als mijn garage. Ze komen immers ook altijd mijn auto’s gratis brengen en halen en indien nodig regelen ze vervangend vervoer voor mij. Nee, ik mag echt niet klagen.

'Alleen maar goede ervaringen'

Ik vind de service het best van Auto Mertens. Ik hoef maar te bellen en ze staan voor mij klaar. Ik heb geen enkele negatieve ervaring bij Auto Mertens gehad, want ik kan altijd à la minute bij dit Bakels garagebedrijf terecht. Mijn eerste ervaring met Auto Mertens deed ik op toen mijn zoon thuiskwam van Auto Mertens. Hij kwam namelijk niet gewoon thuis, maar super tevreden. Ik belde op naar Auto Mertens en vroeg of ze ook mijn Peugeot mochten maken, aangezien ze geen Peugeot bedrijf waren. Ze vertelde dat ze daarvoor geliceerd waren en een nieuwe klant voor Auto Mertens werd een feit.

'Een prima begeleiding van de klant'

Na verkeerde computerdiagnose door Opeldealer van de Opel van onze zoon en reparaties dientengevolge die qua prijs de pan uit rezen heeft dit bedrijf de werkelijke oorzaak voor ons gevonden. Hieruit bleek dat de uiteindelijke reparatie slechts drie vacuümslangetjes had hoeven te kosten en geen nieuwe computer met nog wat andere sensoren.

Bij de aankoop van onze volgende auto hebben zij ons dermate deskundig geadviseerd zodat wij nu een prima auto hebben die zelfs met BOVAG-garantie volledig bij hen is geoptimaliseerd tegen een zeer redelijke, vooraf overeengekomen, prijs. Ook de aanschaf is met behulp van de eigenaar gedaan die met ons mee is geweest en de auto ter plaatse gekeurd heeft en tevens de voorwaarden vast heeft gesteld ten behoeve van de aankoop. Kortom een prima begeleiding van de klant.

'Een duidelijke toegevoegde waarde'

Door mobiliteit centraal te stellen heeft Auto Mertens een duidelijke toegevoegde waarde voor onze onderneming. Een warme aanbeveling voor particulier en ondernemer.

'Aanpakken is het motto'

Altijd vervoer op maat, super snelle service. Niet moeilijk doen, aanpakken is het motto.

'Auto Mertens schakelt snel in acute situaties'

Auto Mertens voorziet op een voortreffelijke wijze in de behoefte van Medux (waaronder de labels Harting-Bank, Emcart, AtlasKidtech en Ligtvoet; een fleet van 600+ voertuigen) voor tijdelijk vervoer, hetzij voor onderhoud, hetzij voor kortdurende huur. Auto Mertens schakelt snel in acute situaties en borgt zo dat Medux mobiel blijft.

'‘Minder goed nieuws op een realistische en dus prettige manier brengen’'

Een auto is een fantastisch apparaat met onvermijdelijke financiële consequenties. Het mooie van Auto Mertens is dat ze ook minder goed nieuws op een realistische en dus prettige manier brengen. Altijd met een goed verhaal en een knipoog op z’n tijd. Je hebt continu het gevoel dat je op de juiste plaats bent.

Michel van Dooren