Reparatie & onderhoud bij Auto Mertens

Bij Auto Mertens is uw auto in goede handen. Met geschoolde monteurs en moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Wij geven u betrouwbaar advies en houden u altijd op de hoogte over de kosten tijdens uw werkplaatsbezoek.

Waarom is regelmatig onderhoud aan uw voertuig zo belangrijk?

De autofabrikant adviseert om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te voeren en dat is niet voor niets. Periodiek en preventief onderhoud kan voorkomen dat er andere grote reparaties nodig zijn. Tijdens de onderhoudsbeurt worden verborgen gebreken op tijd geconstateerd waardoor u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Zorg ervoor dat uw auto in topconditie blijft en laat het onderhoud uitvoeren bij Auto Mertens!

Betrouwbaar advies voor alle merken auto’s

Bij Auto Mertens hebben we de kennis en kunde om u te voorzien van het juiste advies. Voordat wij aan uw auto beginnen kiest u zelf op hoeveel punten uw auto nagekeken wordt door een keuze te maken uit onze Eco, Basis of Plus checklist. Bij ons dan ook geen onverwachte kosten, wij bespreken onze bevindingen tijdens de onderhoudsbeurt altijd met u. Op basis daarvan beslist u zelf welke handelingen we aan uw auto verrichten. Deze service bieden we voor alle merken auto’s: voor personenwagens én bedrijfswagens!

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons