Reparatie en Onderhoud

Reparatie en Onderhoud

Auto mertens, betrouwbare service voor alle merken!

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan zowel personenwagens als bedrijfswagens. Met meer dan 25 jaar aan vakkennis is uw auto bij ons absoluut in goede handen! Als Bosch Car Service autobedrijf zijn wij bevoegd om onderhoud en reparaties uit te voeren aan auto’s van de meeste grote leasemaatschappijen in Nederland. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze werkplaats

In de werkplaats blinken onze vakkundige monteurs uit. Ze staan klaar om ieder probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Bekijk hieronder wat we voor uw voertuig kunnen betekenen en klik op de dienst voor meer informatie.

PLAN DIRECT EEN WERKPLAATSAFSPRAAK
4.5 - Reparatie en Onderhoud

Reparatie & Onderhoud


Bij Auto Mertens is uw auto in goede handen. Met geschoolde monteurs en moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Wij geven u betrouwbaar advies en houden u altijd op de hoogte over de kosten tijdens uw werkplaatsbezoek.

Tiago

Diagnose


Hoort u een vreemd geluid in uw auto? Of heeft u het idee dat iets niet in orde is of brandt er plotseling een waarschuwingslampje? Dan adviseren wij u om zo spoedig mogelijk langs te komen voor een diagnose bij een van onze vestigingen. Met onze diagnoseapparatuur en getrainde monteurs kunnen wij het probleem opsporen en verhelpen.

4.7 - APK

APK


Auto Mertens is een door de RDW erkend keurstation. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor keuringen, onderzoeken aan uw voertuig en de bijbehorende baliediensten. Wij hebben de kennis, apparatuur en vakbekwaamheid in huis voor alle merken en modellen.

4.8 - Zomer- en Wintercheck

Zomer- en Wintercheck


Gaat u in de zomer of winter met uw auto op vakantie? Dan is de kans groot dat u veel kilometers gaat maken en verschillende landen gaat doorkruisen. In deze landen krijgt u te maken met verschillende weersomstandigheden die van invloed zijn op uw auto. Ga goed voorbereid op weg en laat een zomer- of wintercheck uitvoeren bij Auto Mertens.

6EWP5818

Airco Onderhoud


Een goede werking van uw airco is belangrijk. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. In de zomer zorgt uw airco voor verkoeling tijdens het rijden, terwijl de airco in de winter ervoor zorgt dat uw ramen niet beslagen raken. Wanneer u goed bent voor uw airco, dan is de airco ook goed voor u!

sven

Bandenservice & Wielensets


Wij staan klaar om uw banden te wisselen. U kunt bij ons een afspraak maken voor de zomer- en winterwissel. Wanneer is het tijd voor de wissel? Wij houden het volgende aan: april/mei voor de zomerbanden en oktober/november voor de winterbanden. Indien gewenst combineren we de wissel met uw onderhoudsbeurt of APK.

EWI_8102(1)

Laadklep Onderhoud


Periodiek onderhoud van de laadklep van uw voertuig is belangrijk voor de levensduur van de klep en de veiligheid van de gebruiker. Als gebruiker moet u kunnen vertrouwen op de werking van uw gereedschap, zo ook op de werking van uw laadklep. Wij voeren het periodieke onderhoud graag voor u uit en voorzien u van een passend advies bij gebreken.

4.12 - Aanhangwagen Onderhoud (voorlopig)

Aanhangwagen onderhoud


Een aanhangwagen zien wij als een stuk gereedschap waar u op moet kunnen vertrouwen. Net als een auto heeft een aanhangwagen banden, verlichting en remmen die periodiek gecontroleerd moeten worden. Wij kunnen het onderhoud van uw aanhangwagen voor u uitvoeren en doen dit door middel van een checklist.

wielensets

Webshop voor wielen


Bent u op zoek naar een nieuwe set wielen? Auto Mertens heeft een eigen webshop waar u gemakkelijk uw set wielen (banden inclusief velgen) kunt aanschaffen.

Wat zeggen onze klanten

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact