APK bij Auto Mertens

Auto Mertens is een door de RDW erkend keurstation. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor keuringen, onderzoeken aan uw voertuig en de bijbehorende baliediensten. Wij hebben de kennis, apparatuur en vakbekwaamheid in huis voor alle merken en modellen. Of u nu een benzineauto of een diesel rijdt, een volledig elektrische auto (EV) of een hybride, bij ons is uw auto in deskundige handen. Daarbij beschikken wij over alle benodigde technische documentatie, specialistische diagnose- en meetapparatuur en gereedschappen.

Wat houdt een APK in?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze technische keuring richt zich in de eerste plaats op de veiligheid van uw auto. Daarnaast is er aandacht voor het milieu door het controleren op vloeistoflekkages en het meten van de uitlaatgassen. Tot slot komt de registratie van uw auto aan bod door te controleren of uw auto overeenkomt met de gegevens die bekend zijn bij het RDW.

Voorkom stilstand of een boete

Let er op dat u uw auto tijdig laat keuren. Het RDW stuurt u zes weken voor de vervaldatum een herinneringsbrief. Tijdens de APK controleert onze vakbekwame monteur uw auto nauwkeurig op alle essentiële onderdelen. Zo weet u dat u weer veilig de weg op kunt. Voor eventuele reparaties en het vervangen van versleten onderdelen bieden wij u voorafgaand een duidelijke offerte. U weet altijd waar u aan toe bent.

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact