ZAKELIJK MOBILITEITSCONCEPT

ZAKELIJK MOBILITEITSCONCEPT
TERUG NAAR WAGENPARKBEHEERTERUG NAAR WAGENPARKBEHEERTERUG NAAR WAGENPARKBEHEER

Zakelijk mobiliteitsconcept Auto Mertens

Auto Mertens biedt een aantal speciale services, gericht op de zakelijke markt. Zo zetten we onze eigen voertuigen in om bij pechhulp een snelle en klant specifieke oplossing te bieden. Via ons schadeportaal kunnen wagenparkbeheerders en afdelingsmanagers eenvoudig schades aanmelden. Meer informatie over deze services leest u hieronder.

Haal- en brengservice

Wij bieden u gratis onze landelijke haal- en brengservice. Dit wil zeggen dat we de voertuigen op een door u gewenste locatie komen halen en indien nodig wisselen voor een vervangend voertuig. Dit kan bijvoorbeeld voor werktijd bij de berijder thuis, op de zaak of op een werklocatie. Door deze service zijn medewerkers geen kostbare tijd kwijt met het rijden van en naar de garage. Dit kan leiden tot een aanzienlijke besparing op de personeelskosten.

Gepast vervangend vervoer

Heeft u naast personenwagens ook bedrijfswagens in het wagenpark? Dan kan het regelen van gepast vervangend vervoer best lastig zijn. Zeker wanneer een voertuig voor een langere periode niet inzetbaar is, is het fijn als de medewerker een vergelijkbare bedrijfswagen heeft en gewoon zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Met een wagenpark van meer dan 50 vervangende personenwagens, bussen en bakwagens bieden we altijd een passende oplossing. We zorgen dat uw medewerkers mobiel blijven!

Pechhulp in eigen beheer

In geval van pech zijn we altijd voor u bereikbaar en snel ter plaatse. Ook buiten openingstijden en in het weekend. Wanneer het probleem op locatie niet verholpen kan worden, kunnen we ervoor kiezen om direct een vervangend voertuig in te zetten zodat uw medewerker weer snel mobiel is. Is er een medewerker in het noorden van Nederland stilgevallen? Wij werken met een eigen netwerk van pechhulpleveranciers waardoor er altijd snel een pechhulpmonteur ter plaatse is.

Schadeportaal: eenvoudig uw schades melden

Bent u wagenparkbeheerder en verantwoordelijk voor een groot aantal voertuigen? Dan kunnen schades voor een flinke administratieve last zorgen. Om u hierbij te helpen hebben we het Auto Mertens schadeportaal ontwikkeld. In dit  portaal meldt u eenvoudig schades aan voor herstel bij Auto Mertens en worden de schades tevens aangemeld bij de leasemaatschappij. U of uw medewerkers geven de voorkeuren voor het ophalen en vervangend vervoer door via de portal en wij zorgen dat alles geregeld wordt!

Bij ons heeft u één contactpersoon

Een van de voordelen van het werken met een centrale mobiliteitspartner is dat de communicatie via één contactpersoon verloopt. Of u nu een schadegeval heeft of op zoek bent naar een tijdelijke auto voor een medewerker, al uw vragen legt u bij dezelfde contactpersoon neer.

Direct contact opnemen

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons