Onderhoud aan uw leaseauto bij Auto Mertens

Rijdt u in een leaseauto? Auto Mertens voert ook, als Bosch Car Service autobedrijf, het onderhoud en de reparaties uit aan uw leaseauto. Onze geschoolde monteurs zijn bevoegd om onderhoud uit te voeren namens gerenommeerde leasemaatschappijen als Athlon, ALD Automotive, Terberg Business Mobility en Riemersma Leasing. Twijfelt u of uw leaseauto bij ons onderhouden kan worden? Neem gerust contact met ons op!

Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Bij Auto Mertens wordt uw auto altijd onderhouden volgens de voorschriften van het automerk. Hierdoor blijft uw fabrieksgarantie behouden. Het is een misverstand dat een leaseauto enkel door merkdealers onderhouden kan worden. Er zijn namelijk autobedrijven, net als Auto Mertens, die hiertoe bevoegd zijn.

Heeft u een probleem aan uw auto dat binnen de fabrieksgarantie valt? Wij zorgen dat de juiste merkdealer ingeschakeld wordt. Op deze manier heeft u maar één contactpersoon voor al uw autozorgen, handig!

Vervangend vervoer

Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat kunnen wij het vervangend vervoer voor u verzorgen. Of vervangend vervoer nu in het contract zit of niet, er staat altijd een passende auto voor u klaar. Informeer naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u niet zonder auto zit.

Stel direct uw vraag

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons