Onderhoud Bedrijfswagens bij Auto Mertens

Een bedrijfswagen is voor veel ondernemers en ZZP’ers een van de meest belangrijke gereedschappen. De bedrijfswagen vervoert uw producten, is uw visitekaartje en dient in enkele gevallen ook nog als rijdend kantoor. Des te belangrijker dus om ervoor te zorgen dat uw bedrijfswagen technisch in goede staat is.

Door onze ervaring op de zakelijke markt zijn we specialist in reparatie, onderhoud en schadeherstel aan bedrijfswagens. Van een kleine bestelbus tot aan een grote bakwagen. Wij hebben de juiste kennis en middelen in huis, zo blijft uw bedrijfswagen in uitstekende staat!

Gepast vervangend vervoer tijdens onderhoud en reparaties

Staat uw bedrijfswagen bij ons in de werkplaats? Wij hebben voldoende vervangende voertuigen beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw werk niet stilvalt. Het is mogelijk om, indien gewenst, de vervangende bedrijfswagen vóór werktijd bij u te wisselen zodat u gewoon op tijd bij uw eerste klant arriveert.

Gratis haal- en brengservice

U bent natuurlijk van harte welkom bij een van onze vestigingen. Komt het niet zo goed uit? Geen probleem, wij komen uw bedrijfswagen gratis ophalen! Op die manier zorgen wij ervoor dat u compleet ontzorgd wordt. De vervangende bus kunnen we direct meenemen en we helpen zelfs even met het overladen van spullen of gereedschap. Dat noemen we: Auto Mertens, Topservice!

Stel direct uw vraag

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons