Onderhoud Wagenpark: uniek serviceconcept!

Stilstand is achteruitgang. Vandaar dat het voor ondernemers of wagenparkbeheerders van groot belang is om stilstand, vanwege onderhoud aan voertuigen, te voorkomen. Om deze reden ontwikkelde Auto Mertens een uniek serviceconcept voor de zakelijke markt. Door onze gratis landelijke haal- en brengservice te combineren met gepast vervangend vervoer zijn medewerkers de gehele werkdag inzetbaar. Daarmee voorkomen we inefficiëntie.

 

Landelijke haal- en brengservice

Vaak zien we dat medewerkers zelf van en naar het autobedrijf rijden om de auto af te leveren voor een onderhoudsbeurt of reparatie. De medewerker is daar niet alleen kostbare tijd mee kwijt maar moet ook nog door een collega naar de zaak gebracht worden. Deze kostbare tijd kan de medewerker beter aan uw bedrijf besteden worden, toch?

Auto Mertens biedt gratis een landelijke haal- en brengservice voor zakelijke klanten. De voertuigen kunnen vóór werktijd omgewisseld worden bij de medewerker thuis, op de zaak of bijvoorbeeld op een werklocatie bij de klant. Op deze manier wordt stilstand voorkomen en zijn medewerkers de volledige werkdag inzetbaar.

Korte doorlooptijd bij reparatie en onderhoud

Voor zakelijke klanten leggen we zo veel mogelijk onderdelen op voorraad. Zo hebben we voor Mercedes, Opel en Ford bedrijfswagens alle slijtagedelen klaarliggen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw voertuig zo snel mogelijk weer in bedrijf is. Samen kijken we hoe we de doorlooptijd voor uw wagenpark kunnen reduceren.

Fabrieksgarantie

Bij Auto Mertens voeren we het onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften. Hierdoor blijft de fabrieksgarantie behouden. Heeft u een reparatie die binnen de garantie valt? Ook dan halen wij het voertuig op en zorgen we ervoor dat het voertuig gerepareerd wordt bij de merkdealer.

Duidelijke afspraken en communicatie

Tijdens het introductiegesprek maken we samen heldere afspraken over de communicatie. Bent u de contactpersoon? Hebben we direct contact met de berijders? Hoe plannen we de afspraken met de berijders in? Allemaal zaken om van tevoren goed over na te denken. Op deze manier zorgen we voor duidelijkheid en efficiënte communicatie.

 

Download het gratis whitepaper: “Kosten besparen door efficiënt onderhoud van het wagenpark”

Direct contact opnemen

ONZE REFERENTIES

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons