BBL Leerling Autotechniek niveau 3/4

Volg jij een opleiding in de richting autotechniek? En wil jij dit vak leren van échte professionals? Bij Auto Mertens zijn we op zoek naar leerlingen niveau 3 of 4 die ons in de werkplaats komen versterken.

Vestiging: Bakel of Gemert Uren per week: In overleg

Dit ga je doen:

De dag begin je door te bekijken wat er op de dagplanning staat en neem je met je leermeester door hoe jullie deze taken gaan uitvoeren. Samen gaan jullie reparaties en onderhoud uitvoeren.

 

Afhankelijk van jouw niveau kan je ook verschillende werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Ook ga je collega’s ondersteunen tijdens pechgevallen en service op locatie.

Dit krijg je:

Bij Auto Mertens kom je in een jong team met enthousiaste collega’s terecht. Je krijgt begeleiding op niveau en er is een collegiale werksfeer binnen het bedrijf. Daarnaast krijg je een eigen gereedschapskist met laptop, -kleding, en -schoenen van ons.

 

Je komt in een professionele werkomgeving terecht, waarbij je natuurlijk begeleiding krijgt van een vakbekwame praktijkbegeleider. Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen met je collega’s om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de autobranche.

Dit ben jij:

 • Je hebt affiniteit met de autobranche
 • Je wil graag werkend leren samen met andere BBL-leerlingen en les krijgen van onze ervaren leermeesters
 • Je volgt de opleiding autotechnicus niveau 2, 3 of 4
 • Sociaal persoon
 • Jezelf willen ontwikkelen tot een ervaren autotechnicus

  Geef je volledige naam in

  Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in

  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact