Service adviseur

Auto Mertens is een universeel autobedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. We zoeken mensen die het allereerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten.

Vestiging: Bakel of Gemert Uren per week: 40

Dit ga je doen:

Als eerste aanspreekpunt ben jij de expert in klanttevredenheid. Met jouw nieuwsgierigheid en communicatieve vaardigheden begrijp je de behoeften van klanten en zorg je voor een optimale oplossing. Bovendien plan je onderhoudsafspraken en coördineer je de werkzaamheden met onze monteurs. Word de gewaarde stem van ons bedrijf en maak het verschil voor elke klant.

 

Breng je passie voor klantenservice naar een dynamische rol waarin jij de klanten tevredenstelt. Werk nauw samen met een enthousiast team,  ontwikkel je vaardigheden en verbeter je klantervaring. Met jouw empathie, probleemoplossend vermogen en organisatorische talent ben jij de drijvende kracht achter optimale klanttevredenheid. Bouw aan je carrière in een omgeving die jouw groei stimuleert.

Dit ben jij:

 • Denkt in oplossingen, niet in problemen
 • Affiniteit met de autobranche
 • Kan snel schakelen
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Klantvriendelijk
 • Een echte teamspeler

Dit krijg je:

Een veelzijdige en dynamische functie, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Je zult deel uitmaken van een collegiale werkomgeving, waarbij je terecht komt in een jong, hecht maar gedreven team terecht komt. Bovendien bieden we je een marktconform salaris dat jouw inzet en vaardigheden beloont. Houd je kennis up-to-date met de diverse trainingsmogelijkheden die we bieden.

Dit zijn wij:

Onze mensen maken ons succesvol. We helpen onze klanten graag, het leveren van topservice staat hierbij centraal. We zijn flexibel en houden van uitdagingen. We lachen met elkaar en kennen elkaar goed, ook buiten de werkvloer. We verwelkomen je graag bij onze club! Solliciteer nu!

  Geef je volledige naam in

  Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in

  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact


    WhatsApp ons