Nieuwe locatie erbij voor Auto Mertens!

Met ingang van 16 februari heeft Auto Mertens het pand aan de Beekakker verworven. Voorheen diende dit pand als loods voor een aannemer, maar in de komende maanden ondergaat het een transformatie tot een volwaardige garage van Auto Mertens.

Bestemming van pand

Op deze nieuwe locatie zullen voornamelijk de bedrijfsauto’s van onze zakelijke klanten worden ondergebracht. Dit biedt niet alleen extra ruimte voor het onderhoud en de reparatie van deze bedrijfswagens, maar stelt ons ook in staat om onze zakelijke klanten nog beter van dienst te zijn met specifieke services op maat. Denk hierbij aan gepersonaliseerde onderhoudsplannen, snelle reparaties en een uitgebreide vlootbeheerservice. Door onze focus op zakelijke klanten kunnen we een hoog niveau van expertise en efficiëntie garanderen, waardoor bedrijven hun voertuigen met vertrouwen aan ons kunnen toevertrouwen.

Uitbreiding van dienstverlening

Tegelijkertijd ontstaat er op onze andere locatie in Bakel meer ruimte om particulieren te helpen met hun auto. Hierdoor zal Auto Mertens uiteindelijk beschikken over twee vestigingen in Bakel en één in Gemert, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en een bredere dekking bieden in de regio.

Vacatures

Ben jij een ervaren autotechnicus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met de opening van onze nieuwe locatie kunnen we jouw technische talent goed gebruiken in ons enthousiaste team. Wij bieden niet alleen een dynamische werkomgeving, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor meer informatie nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website: https://automertens.nl/werken-bij-auto-mertens/

  Geef je volledige naam in

  Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact


    WhatsApp ons