AUTO MERTENS, DE POLO-SPECIALIST

Auto Mertens, de Polo-specialist van Nederland! Wij zijn ervan overtuigd dat wij de ideale polo voor u in huis hebben. Waarom bent u bij ons aan het juiste adres?

 

Hieronder een aantal voorbeelden:

Gespecialiseerd in Polo’s

In de showroom van Auto Mertens staat de Volkswagen polo centraal: Hierdoor zijn we ervan verzekerd dat we ons met 100% focus kunnen richten op het vinden van de polo die aan uw wensenlijstje voldoet.

Een showroom vol Polo’s

Onze locatie gelegen te Gemert is voorzien van moderne showroom met een divers aanbod aan Volkswagen Polo’s. Bel gerust of loop een keertje binnen in onze showroom om een kijkje te nemen, een kopje koffie te drinken, vragen te stellen of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende proefrit!

Personaliseer uw droompolo!

Heeft u de juiste auto gevonden? U kunt de auto personaliseren met verschillende opties uit onze “polo on demand” serie. Denk hierbij aan het toevoegen van een Car Play Module, het veranderen van de wielenset, de mattenset of het toevoegen van een trekhaak.

Garantie in eigen huis

Naast de verkoop van polo’s hebben we een eigen werkplaats. Dit geeft ons de mogelijkheid om garantie in eigen beheer aan te bieden. Het voordeel hiervan is dat u niet naar een externe partij wordt gestuurd als er sprake is van garantie. U wordt gewoon geholpen door onze vakkundige monteurs.

Meer dan een showroom

Naast onze showroom vindt u de werkplaats waar dagelijks door vakkundige monteurs wordt gewerkt aan polo’s. Doordat het specialisme voor dit model ook in de werkplaats is terug te vinden weten onze monteurs hoe ze veel voorkomende problemen kunnen oplossen. Is er iets mis met uw polo? Kom gerust een keertje langs of bel om te kijken wat onze monteurs voor u kunnen betekenen!

Polo’s in alle kleuren en uitvoeringen

We zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons aanbod. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u kennis heeft gemaakt met zoveel mogelijk polo’s na het bezoeken van onze showroom. Denk hierbij aan de verschillende soorten uitvoeringen als de Allstar, Comfortline, Highline en de R-Line. Hierin zal het aanbod ook verschillen op gebied van interieur, motoruitvoering en kleur.

Wat zeggen onze klanten

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons