fbpx
Bakel:     0492-340765
Ma-vrij:    8:00-18:00
Za:           8:00-12:30
Gemert:   0492-341006
Ma-vrij:    8:00-17:30
Wo:          8:00-21:00
Za:           8:00-12:30
Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Verzekering

Autoschade is in veel gevallen een verzekeringskwestie. Bij Auto Mertens helpen we u graag uit de brand, welke verzekering u ook heeft!

Schade melden

Na het oplopen van schade aan uw auto is het zaak om de schade te melden door middel van een schadeformulier. Schade kan op verschillende manieren opgelopen worden en dit heeft natuurlijk ook invloed op de eventuele schadevergoeding vanuit de verzekering. Denk hierbij aan stormschade (bijvoorbeeld hagelschade), ruitschade, aanrijdingen, parkeerschade, brandschade, diefstal en schade door het ontbreken van winterbanden. Naast dat we uw schade kunnen repareren, kunnen wij u ook helpen u met het invullen van het bijkomende papierwerk.

Welke verzekering u ook heeft, wij bieden uitkomst!

Wat een autoverzekering inhoudt weet u waarschijnlijk wel, maar dat u met deze autoverzekering altijd bij Auto Mertens terecht kunt is misschien nieuwe kennis voor u. Een verzekeringsmaatschappij kan haar klant immers niet verbieden om naar zijn/haar gewenste garage te gaan. U moet zich niet gek laten maken door verkoopadviezen of bepaalde musts van deze verzekeringsmaatschappijen, want de beloofde korting die zij u zouden geven, kunnen wij u ook geven. Bij élke verzekeringsmaatschappij bieden wij een uitkomst en aansluitend advies.