fbpx
Bakel:     0492-340765
Ma-vrij:    8:00-18:00
Za:           8:00-12:30
Gemert:   0492-341006
Ma-vrij:    8:00-17:30
Wo:          8:00-21:00
Za:           8:00-12:30
Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Accessoires

Voor accessoires voor uw auto kunt u terecht bij Auto Mertens. Hieronder een aantal onderdelen die wij kunnen verzorgen voor uw auto en/of bedrijfswagens. Bent u op zoek naar een onderdeel wat niet op deze pagina beschreven is? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfswageninrichting

Het inrichten van een bedrijfswagen is een vak apart. De een wil een complete mobiele werkplaats terwijl de ander vooral lades met assortimensvakjes wenst. Belangrijk is: alles bij de hand op locatie. Strak georganiseerd en over alles nagedacht. Dat zijn de bedrijfswageninrichtingen van Brover. Auto Mertens heeft gekozen voor Brover als partner vanwege het brede scala aan mogelijkheden. Van een complete uitrusting met magazijnlades, compressor en omvormer tot een keurige houtafwerking van de binnenwanden en deuren. Het is allemaal leverbaar!

Sidebars

Deze accessoires zijn functioneel voor het beschermen van uw bedrijfswagens. Even een paaltje of muurtje over het hoofd zien en je hebt al snel een fikse deuk! Sidebars beschermen de zijkant van de auto tegen dit soort schades en bovendien geeft het een stoere en degelijke uitstraling aan uw bedrijfswagen. Auto Mertens levert en monteert deze robuuste accessoires voor vrijwel elk type bedrijfswagen.

Imperialen

Auto Mertens levert imperialen van het topmerk KingPing. Alles van hoogwaardig staal, RVS of aluminium. Sterk, perfect passend en een verfraaiing van uw voertuig. Imperialen zijn berekend op de zwaarste beproevingen. Een imperiaal van KingPing kan tegen een stootje. Auto Mertens levert een zeer groot assortiment, voor vrijwel elke bedrijfswagen en bestelauto.

Track & Trace systemen

Track en trace systemen bieden de mogelijkheid tot het achterhalen van de positie van al uw auto’s van uw wagenpark. Niet alleen kan de positie achterhaald worden, maar ook alle andere informatie van het logistieke proces kan opgeslagen, verwerkt en gebruikt worden. Denk hierbij aan snelheid, rijgedrag, rit-tijden en diefstal. Voorkom distributieproblemen of plotselinge verrassingen. Grijp uw kans en laat track en trace systemen installeren.

Parkeersensoren

Parkeerprobleem, schadeclaims, gefaalde rijexamens: parkeersensoren zijn de oplossing. De naam zegt het al. Het zijn sensoren die tijdens het parkeren – of wegrijden – aangeven hoe dichtbij of veraf je van een ander object bent. Laat je niet verrassen door andere auto’s, maar laat je verrassen door Auto Mertens.