Slide background

autotechnicus vestiging Gemert

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken aan auto’s? En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken in de autobranche? Dan zijn wij bij Auto Mertens op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Bakel zijn we op zoek naar technisch talent. We hebben plek voor zowel een beginnend automonteur als een ervaren eerste autotechnicus of diagnose-specialist. Je komt bij ons terecht in een sfeervol, jong team met veel mogelijkheden om door te groeien.

Vestiging: Gemert

Uren per week: In overleg

15+ monteurs

2000+ kentekens

Landelijke service

Icon - Dit ga je doen

dit ga je doen

Als autotechnicus ben je voornamelijk bezig met onderhoud en reparaties aan zowel personen- als bedrijfswagens en stel je diagnoses vast bij storingen. Je zorgt ervoor dat alle auto’s weer in goede staat de werkplaats verlaten. Daarnaast voer je ook APK’s uit (met de mogelijkheid om je bevoegdheid hiervoor bij ons te behalen). Houd je van afwisseling? Dan kun je er voor kiezen om ons pechhulp team te ondersteunen. Kortom, geen dag is hetzelfde bij Auto Mertens!

Icon - Dit krijg je

dit krijg je

Bij Auto Mertens kom je terecht in een jong team met enthousiaste collega’s, in een prettige en informele sfeer. Daarnaast kun je van ons een marktconform salaris verwachten, en krijg je een eigen gereedschapskist met laptop, -kleding en -schoenen voor in de werkplaats. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen samen met je collega’s, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

Icon stap 4 - mogelijkheid tot proefdag

dit ben je

 • Jij bent een ambitieus en gedreven persoon
 • Jij hebt passie voor techniek en blijft jezelf ontwikkelen
 • Jij bent vriendelijk in de omgang met onze klanten
 • Jij kan zelfstandig maar ook in teamverband werken
 • Jij beheerst coachende vaardigheden
Icon - Dit kun je

dit kun je

 • Minimaal diploma Autotechnicus niveau 2
 • Rijbewijs B
 • Interesse in de autobranche en passie voor techniek

heb je nog vragen?

Is er nog iets onduidelijk of wil je meer inhoudelijke informatie over een vacature, het bedrijf of het solicitatieproces? Aarzel niet en neem contact op met Ries, hij weet antwoord op al je vragen. Tot gauw!

solicitatie proces

solliciteer eenvoudig

gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

  Geef je volledige naam in

  Vertel kort waarom je graag bij Auto Mertens wilt werken

  Vul een telefoonnummer in waar we je op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in

  Over auto Mertens

  Auto Mertens is een universeel garagebedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. Het bedrijf is werkzaam voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en heeft een uniek serviceconcept. Hierbij staat het leveren van landelijke Topservice centraal. Hoe dat zo is ontstaan? We vragen het aan Marchel Mertens en Jeroen Geurts…

  Lees verder

  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact


    WhatsApp ons