Autotechnicus

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken aan auto’s? En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken in de autobranche? Dan zijn wij bij Auto Mertens op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in Gemert zijn we op zoek naar technisch talent. We hebben plek voor zowel een beginnend automonteur als een ervaren eerste autotechnicus of diagnose-specialist. Je komt bij ons terecht in een sfeervol, jong team met veel mogelijkheden om door te groeien.

Vestiging: Gemert Uren per week: In overleg

Dit ga je doen:

Als autotechnicus ben je voornamelijk bezig met onderhoud en reparaties aan zowel personen- als bedrijfswagens en stel je diagnoses vast bij storingen. Je zorgt ervoor dat alle auto’s weer in goede staat de werkplaats verlaten. Daarnaast voer je ook APK’s uit (met de mogelijkheid om je bevoegdheid hiervoor bij ons te behalen).

 

Houd je van afwisseling? Dan kun je er voor kiezen om ons pechhulp team te ondersteunen. Kortom, geen dag is hetzelfde bij Auto Mertens!

Dit ben jij:

 • Jij bent een ambitieus en gedreven persoon
 • Jij hebt passie voor techniek en blijft jezelf ontwikkelen
 • Jij bent vriendelijk in de omgang met onze klanten
 • Jij kan zelfstandig maar ook in teamverband werken
 • Jij beheerst coachende vaardigheden

Dit krijg jij:

Bij Auto Mertens kom je terecht in een jong team met enthousiaste collega’s, in een prettige en informele sfeer. Daarnaast kun je van ons een marktconform salaris verwachten, en krijg je een eigen gereedschapskist met laptop, -kleding en -schoenen voor in de werkplaats.

 

Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen samen met je collega’s, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Dit breng je mee:

 • Minimaal diploma Autotechnicus niveau 2
 • Rijbewijs B
 • Interesse in de autobranche en passie voor techniek

  Geef je volledige naam in

  Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in

  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact