Slide background

Werken bij Auto Mertens

Auto Mertens is een universeel garagebedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. De autogarage werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In het unieke serviceconcept staat het leveren van landelijke Topservice centraal. Marchel Mertens en Jeroen Geurts vertellen u graag meer over het ontstaan.

Over Auto Mertens

Auto Mertens zag het levenslicht in de privégarage van Marchel’s vader Theo Mertens. Hij was destijds zelf actief bij Volkswagen in Eindhoven. Thuis had hij een compleet ingerichte werkplaats. Jeroen was toen al betrokken, in eerste instantie als stagiair. In diezelfde periode werd ook een nieuw pand gezet op het industrieterrein in Bakel. De plek waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. Marchel en Jeroen bleken een goede match te zijn als het gaat om normen, waarden, strategie en organiseren. In het nieuwe pand kreeg Jeroen dan ook al vrij snel een organiserende rol.

Lees meer

Onze vacatures

Foto 11

Autotechnicus vestiging gemert

Van een onderhoudsbeurt aan een Audi Q7 tot het vervangen van de koppeling van een Mercedes-Benz Sprinter. Werken bij een autobedrijf met een divers werkaanbod en leuke collega’s?

Foto 11

Autotechnicus vestiging bakel

Bijspringen tijdens een pechgeval, auto’s demonteren voor schadeherstel en een diagnose stellen bij een storing. Geen dag is hetzelfde bij onze collega’s in Bakel. Werken bij een autobedrijf met een divers werkaanbod?

Foto 11

BBL LEERLING AUTOTECHNIEK

Werkend leren samen met andere leerlingen en onze ervaren leermeesters? Werken met je eigen gereedschapskist en proffesionele apparatuur? Bij Auto Mertens zorgen we ervoor dat je al snel zelfstandig aan de slag kunt, dat is wél zo motiverend!

Foto 11

CHAUFFEUR OP OPROEPBASIS

Zelf je werktijden en werkdagen bepalen? Bijverdienen wanneer het jou uitkomt? Solliciteer als chauffeur bij Auto Mertens!

solicitatie proces

heb je nog vragen?

Is er nog iets onduidelijk of wil je meer inhoudelijke informatie over een vacature, het bedrijf of het solicitatieproces? Aarzel niet en neem contact op met Marchel, hij weet antwoord op al je vragen. Tot gauw!

Marchel Mertens

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact