Leasing bij Auto Mertens

Auto Mertens biedt een mogelijkheid tot leasen. Personenwagens, bussen en bakwagens, bij Auto Mertens is het allemaal mogelijk! Bij Auto Mertens kunt u zowel particulier als zakelijk een auto leasen.

Particulier een auto leasen

Wanneer u particulier een auto wilt leasen kunt u kiezen tussen twee verschillende mogelijkheden: Financial lease of private lease. Het verschil tussen deze twee vormen is hieronder toegelicht:

 • Financial lease
  Wanneer u kiest voor de optie financial lease wordt u zelf eigenaar van de auto zonder het aanschafbedrag direct te betalen. U betaalt maandelijks een vast bedrag, wij hanteren een aantrekkelijk rentepercentage. Indien gewenst kunt u een slotsom inbouwen, waardoor uw maandelijkse lasten verlaagd worden.
 • Private lease
  Bij de vorm: ‘’Private lease’’ lease je een auto zonder daar officieel eigenaar van te zijn. Een voordeel van private lease is dat je voor een vast bedrag een auto rijdt waarbij alle bijkomende kosten zoals verzekeringen, onderhoud en andere zaken zijn inbegrepen

Zakelijk een auto leasen

Naast particulier leasen is het bij Auto Mertens ook mogelijk om zakelijk te leasen, hierin zijn ook twee verschillende opties:

 • Financial lease
  In deze form van zakelijke financial lease wordt een voertuig geleased, waarbij u als ondernemer eigenaar wordt van het voertuig. U betaalt een vast maandbedrag, wij hanteren een aantrekkelijk rentepercentage. De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar en het voertuig komt bij u op de balans te staan.
 • Full operational lease
  Wanneer er wordt gekozen voor full operational lease betaalt u voor het gebruik van het voertuig maar wordt u geen eigenaar. Het maandbedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparaties. Met deze leasevorm kunt u zorgeloos rijden, u hoeft alleen nog maar te tanken.

Heeft u interesse in een leaseauto van Auto Mertens? U kunt bij ons een auto uit de voorraad leasen, wij kunnen ook voor u op zoek gaan naar een specifiek voertuig dan aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wat zeggen onze klanten

VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons