Een erkend laadklep keurstation

In 2013 heeft Auto Mertens de bevoegdheid gekregen om voortaan ook de laadklep te mogen keuren, repareren en onderhouden. Wij, nu zijnde een erkend laadklepkeurstation, kunnen dus uw jaarlijkse controle uitvoeren van uw laadklep. Dit kunnen we dan in combinatie doen met uw APK-2 keuring; dat scheelt tijd, geld en stilstaande wagens. Na een grondige check wordt uw laadklep voorzien van een sticker. Deze laat zien dat uw laadklep goedgekeurd is. Een keurmerk als deze roept natuurlijk vertrouwen en zekerheid bij nieuwe klanten op.

Laadklep keuring is wettelijk verplicht

Een periodieke laadklepkeuring-keurmerk is hetgeen dat u moet hebben als u zich aan de ARBO-wetgeving wilt houden. Eén keer per jaar dienen alle laadkleppen van uw wagens gekeurd te worden volgens de regels van de ARBO. Voorkom dure lasten van schadeclaims en laat uw laadkleppen voorzien van een periodieke laadklepkeuring.

Vestiging Bakel

De laadklepkeuring wordt alleen voldaan in Bakel, maar vanuit alle windstreken, zoals Helmond, Gemert en Deurne kunt u uw laadklep laten keuren door Auto Mertens.

Maak hier een afspraak.

Marchel Mertens
Alg. directeur Bakel, Gemert
06-53318847
m.mertens@automertens.nl