Geen lange termijnverplichtingen meer: Ontdek de flexibiliteit van shortlease, flexlease en auto-abonnementen!

Bij Auto Mertens begrijpen we dat mobiliteit van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Onze kernwaarde ligt bij het onderweg houden van onze klanten en het vinden van de best passende mobiliteitsoplossing voor elke situatie. Met onze flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en klantgerichte aanpak streven we ernaar om u met een goed gevoel de weg op te helpen.

Voor zakelijke mobiliteit bieden wij bij Auto Mertens verschillende opties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste aansluit bij uw specifieke behoeften: Shortlease, Flexlease, een Autoabonnement en autoverhuur. Bent u er nog niet helemaal uit dan leggen wij hieronder graag nog eens de verschillen tussen de opties uit.

Shortleasen

Shortlease is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan mobiliteit op korte termijn. Met shortlease kunt u een auto leasen voor een periode van één tot twaalf maanden, zonder langdurige contractuele verplichtingen. Deze optie is perfect voor projectmatig werk, seizoensgebonden activiteiten of wanneer u simpelweg behoefte heeft aan flexibiliteit. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste auto en leaseperiode die bij uw situatie passen.

Flexleasen

Flexlease biedt u de voordelen van leasen, met de flexibiliteit om uw contract aan te passen aan veranderende omstandigheden. U kunt de looptijd van uw leasecontract verlengen of verkorten, afhankelijk van uw behoeften. Dit stelt u in staat om uw wagenpark optimaal te beheren en de kosten onder controle te houden, zonder concessies te doen aan mobiliteit. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste flexlease-oplossing voor uw bedrijf.

Auto abonnement

Als u ultieme flexibiliteit wenst, is ons auto abonnement de perfecte keuze voor uw zakelijke mobiliteit. Met een auto abonnement kunt u genieten van alle voordelen van een leaseauto, inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over langdurige contracten. U kunt maandelijks uw auto aanpassen of opzeggen, waardoor u altijd de juiste mobiliteitsoplossing heeft, ongeacht veranderingen in uw bedrijf. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van het perfecte auto abonnement dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Wij zijn er voor jou

Daarnaast bieden wij ook autoverhuur aan om onze klanten onderweg te houden voor korte periodes. Hoewel verhuur voornamelijk bedoeld is voor kortere termijnen, adviseren we voor langere periodes gebruik te maken van de mogelijkheden van shortlease, flexlease of een autoabonnement. Ons doel is om u te voorzien van een mobiliteitsoplossing die perfect aansluit op uw zakelijke behoeften.

Waarom kiezen voor Auto Mertens?

Auto Mertens is de beste keuze voor uw zakelijke mobiliteit vanwege onze flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom gaan we actief op zoek naar de best passende mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. U kunt vertrouwen op onze expertise en betrokkenheid om u met een goed gevoel de weg op te helpen.

Kies voor Auto Mertens als uw partner in zakelijke mobiliteit en ontdek waarom we de beste keuze zijn voor uw bedrijf. Wij houden u onderweg, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw onderneming laten groeien.

Neem voor meer vragen contact op met de verhuur: 0492 340765 of mail naar verhuur@automertens.nl

Auto Mertens, houdt je onderweg

  Geef je volledige naam in

  Graag uw bedrijfsnaam

  Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact


    WhatsApp ons