Auto Mertens zet voorloopauto’s in nu de levertijden oplopen

Auto Mertens zet voorloopauto’s in nu de levertijden oplopen

Het zal u niet ontgaan zijn. De levertijden van nieuwe voertuigen lopen wereldwijd op en bedrijven komen in de problemen doordat er te weinig voertuigen zijn. De leverproblemen bij autofabrikanten komt grotendeels door de chiptekorten. Als gevolg van deze tekorten moeten ze vaak de productie afschalen of compleet stilleggen. Dat zorgt er weer voor dat de levering van auto’s soms maanden langer kan duren dan gewenst.

De levering van mijn voeruigen zijn vertraagd, wat nu?

Gezien de bovengenoemde tekorten hebben we geïnvesteerd in de uitbreiding van ons huur-wagenpark. Inmiddels hebben we 65 voertuigen in ons wagenpark zitten, een groot deel hiervan bedrijfswagens. Deze voertuigen zetten we in bij onze klanten als voorloopauto wanneer de levering wordt uitgesteld.

Veelal worden onze voertuigen ingezet bij een uitbreiding van het personeelsbestand. Het komt ook voor dat klanten de oude leaseauto in moeten leveren en wij de periode tot de levering van de nieuwe auto overbruggen.

Voertuigen aangepast naar wens van de klant

Wat als uw bedrijfswagens een specifieke inrichting hebben? Dan kunt u niet vooruit met een standaard huurauto.  Zo heeft een glazenwasser een imperiaal nodig voor de ladders en een onderhoudsmonteur een ladekast en werkbank.

Wij bieden de oplossing door samen met onze klanten te bekijken welke essentiële zaken in de auto aanwezig moeten zijn om fijn te kunnen werken.  Zo hebben we voor de hulpmiddelenbranche voertuigen met een oprijbaan en complete servicebussen met werkbank, kastenwand en compressor.

Bent u op zoek naar tijdelijke mobiliteit? Neem contact op met onze verhuur afdeling en zij helpen u verder!VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

CONTACT

Direct contact


  WhatsApp ons