Auto Mertens en Arval: Een nieuw hoofdstuk in mobiliteitspartnerschap

Groot nieuws vanuit Auto Mertens: we zijn officieel lid geworden van het exclusieve Arval Preferred Network! Dit is niet zomaar een partnerschap, maar het begin van een veelbelovende toekomst. Samen met Arval, een marktleider in de leasemarkt, geven we een nieuwe dynamiek aan jouw rij-ervaring. Wat dit betekent? Lees snel verder en ontdek waarom dit meer is dan zomaar een samenwerking. 

Toetreding van Arval

Auto Mertens maakt vanaf dit jaar deel uit van het prestigieuze Arval Preferred Network, een nieuw  partnerschap dat de mobiliteitservaring naar een hoger niveau tilt. Arval, als een toonaangevende speler in de leasemarkt en onderdeel van de wereldberoemde BNP Paribas Group, heeft bewust gekozen voor de expertise van Auto Mertens als een betrouwbaar onderhouds- en schadeherstelbedrijf. Dit betekent niet alleen een erkenning van de kwaliteit van de diensten van Auto Mertens maar ook een strategische zet om klanten een hoogwaardige service te bieden.

Samenwerking

De samenwerking tussen Arval en Auto Mertens is meer dan een eenmalige gebeurtenis, het markeert het begin van een veelbelovende toekomst. Arval geeft aan dat deze samenwerking slechts het startschot is voor een diepere, duurzame relatie. Plannen voor nog intensievere samenwerking liggen in het verschiet, en dit wordt gevierd met een feestelijke overhandiging die de kracht van deze samenwerking benadrukt.

Toekomst

Arval heeft actief contact gezocht met Auto Mertens en als gevolg speelt Auto Mertens nu een cruciale rol als een officieel Arval-centrum, wat niet alleen een eretitel is maar ook aangeeft hoe belangrijk dit bedrijf is binnen de dynamische mobiliteitsbranche. Arval stuurt actief hun chauffeurs naar Auto Mertens, waardoor het bedrijf fungeert als een knooppunt waar hoogwaardige dienstverlening en mobiliteitsbehoeften samenkomen. Deze samenwerking illustreert niet alleen de kwaliteit van Auto Mertens maar ook de relatie tussen Arval en haar partners.

Over Arval

Arval, met een indrukwekkend wagenpark van meer dan 100.000 auto’s in Nederland, staat bekend als meer dan een leasemaatschappij; het is een mobiliteitspartner met een missie. De focus ligt op het vergroenen van mobiliteit en het bieden van inzicht in gemaakte kilometers, uitstoot en vergoedingen. De samenwerking met Auto Mertens is een strategische zet om deze missie te versterken.

Benieuwd wat we voor u of uw wagenpark kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door uw gegevens hieronder achter te laten!

  Geef je volledige naam in

  Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken

  Voer een kort bericht in  VOLG ONZE SOCIALS OM NIETS VAN AUTO MERTENS TE MISSEN!

  Op de hoogte blijven van Auto Mertens?

  CONTACT

  Direct contact


    WhatsApp ons